- натурална хранителна, био добавка Изключително ефикасна природна смес, имаща за цел силно да подпомогне по естествен път възстановителните процеси в организма
Сириус Д

Сириус – Д” е не просто добавка, а храна за организма, която се грижи за възстановяването на всички негови тъкани.


Ето кога продуктът може да окаже своето изключително полезно действие
:

1. Проблеми, свързани с опорно-двигателната система
 
Травми в резултат на спортни занимания или инциденти. Заболявания като гонартроза, спондилартроза, коксартроза. Отстранява трудна подвижност на ставите. При дискова херния, атрофиране на мускулите, парализи подобрява осезаемо състоянието на потърпевшите.

2. Сърдечни болести
Извършва успешна профилактика срещу инсулт и инфаркт, подпомага заличаването на последствията след прекарани такива.
Хипертониците отбелязват значително подобрение, както и страдащите от аритмия, стеснение на аортата, разширени вени, хемороиди. Регенерира клапите на сърцето при установен порок, независимо дали по рождение или придобит.

3. Заболявания с автоимунен произход
Пред диагнозите с автоимунен произход лекарите са безсилни. Те не дават големи шансове на пациенти с множествена склероза, лупус, ревматоиден полиартрит. „Сириус-Д“ се грижи адекватно за поддържането на доброто състояние при описаните проблеми, както и при наличието на синдром на Сьогрен.

4. Болести на очите
Отлепване на ретината, ретинопатия вследствие на диабет, глаукома, перде и проблеми с очната течност се повлияват благоприятно от добавката.

5. Бъбречни заболявания
Пациенти на хемодиализа и с бъбречна недостатъчност имат повод за надежда относно възстановяването на техните органи. „Сириус-Д“ спомага също за разбиването и изхвърлянето на камъни от бъбреците.

6. Церебрална парализа при децата, както и паралич са податливи на уникалното въздействие на „Сириус-Д“.

7. Стомашно- чревни болести и дискомфорт
Ако лигавицата на стомаха ви и червата страда, имате подувания, гастрит или рефлукс, то „Сириус-Д“ е точно за вас.

8. Обструктивен белодробен синдром.

9. Аденом на простатата, стеснения на пикочните пътища.

10. Диабетни последствия и незарастващи рани.
 
11. Други синдроми и заболявания
Цироза, стеатоза на черния дроб, паркинсон, жлъчни камъни, подагра, шипове, миомни възли и образувания, кисти, синдром на Рейно.


Допълнителни благотворни ефекти на „Сириус-Д“
:


1. Грижи се за фигурата, като форсира премахването на целулита, изчиства кожата от белези, стимулира свалянето на излишните килограми.

2. Профилактика срещу стареене, забавя възникващите с възрастта проблеми като обездвижване, влошено зрение, кръвно налягане, елиминира рисковете от инфаркт и инсулт.

3. Повишава имунитета.


По какъв начин въздейства на организма „Сириус-Д“


В тялото на човека съединителната тъкан е повече от 50%. От часовете по биология знаем, че тя не може да се регенерира доживот, с течение на годините процесът на стареене е необратим. „Сириус – Д” има свойството да поддържа съединителната тъкан, а когато се налага и да я възстановява. Той ликвидира цикатриксовата тъкан, която се формира след прекарани операции, различни травми, поражения от лъчетерапия, автоимунни заболявания.

Благодарение на „Сириус-Д“ се възвръща еластичността на съединителната тъкан, подобрява се микроваскуларизацията, както и концентрацията на фибробласти. Кръвоносните съдове се почистват от натрупаните плаки, отпушват се и запазват еластичността си. Костната и хрущялната тъкани претърпяват регенеративни промени, възвръщайки ги до първоначалното им състояние.


Съставът на „Сириус-Д“
:


Препаратът съдържа животински белтъчини, които са водоразтворими, линейи модифицирани протеини, полиаминогликани, фибрилярни и модифицирани мукополизахариди. Още от натуралните му съставки са куркума и канела. Не се използват никакви консерванти или примеси, които биха могли да имат неблагоприятно въздействие върху организма.

Начин на употреба
:

„Сириус-Д“ се консумира на гладен стомах сутрин и вечер, като се спазва интервал от около половин-един час преди хранене. Разтваря се в кисело мляко, плодов сок, бульон или вода.

При случаи на хронични проблеми - хора до 60 кг пият по 2 с.л. с връх сутрин и вечер, а тези над 60 кг - по 3 с.л. сутрин и вечер, над 80 кг - по 4 с.л. сутрин и вечер. 

Продължителността на приема е индивидуална. Ефектът може да бъде усетен още след месец, но е желателно „Сириус-Д“ да се употребява поне 3 месеца. Пълно възстановяване се очаква в рамките на 6 месеца, но може да се пие за неограничен период.

Предозиране не е възможно, както не са налице и противопоказания. Не се изисква специална възраст, бременните и кърмещи жени, малките деца също могат спокойно да използват „Сириус-Д“. Това е чиста храна, която всеки специалист би ви препоръчал, както ви съветват да хапвате по една ябълка на ден.


Данни за регистрация на „Сириус-Д“:

Удостоверение за регистрация по Закона за храните №165/20.12.2010 г. с
№ BG0704013. Продуктът е лицензиран от здравното министерство,
№ 02107/99 от 21.09.1999 г. Производството отговаря на здравното законодателство на Република България и Европейския съюз /ЕС/ по наредба №5 на МЗ и МЗХ/ДВ, бр.55, от 07.07.2006 г.

Лицензиран производител: ЕТ "Сириус - Д"

ЗА КОНСУЛТАЦИИ И ПОРЪЧКИ - ГЕОРГИЕВ - 0878918498, 0898573092

Поръчайте натуралната хранителна добавка Сириус Д

поръчайте