Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2007 12:21 - Е-индексите на хранителните добавки и "подобрителите" в храните
Автор: bgtrener Категория: Спорт   
Прочетен: 13748 Коментари: 15 Гласове:
0

Последна промяна: 04.04.2012 17:37


image

image
  Е-индексите на хранителните добавки и "подобрителите" в храните  - изтегли
http://www.bgtrener.info/FoodAdditives.rar

Инфо - ТУК !

 

ФИТНЕС, отслабване, ДИЕТА

image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - трябва да се знае!
24.03.2007 10:28
нямам думи! Потресена съм колко много химия консумираме. Май хората сами се унищожаваме и нищо чудно,че боледуваме.Информацията е много ценна,но е и много обемна.Невъзможно е да се запомни всичко.Трябва да си вземе отпуска човек да учи и цял ден да чете в магазина.Че то няма стока без съдър. на някъква добавка!Ами пресните продукти:те какво съдържат-там няма етикет?
цитирай
2. bgtrener - Ами ...
24.03.2007 15:51
Знам, че е доста информацията. Не казвам , че може да се спази всичко, но поне малко да се внимава. А за нитратите в плодовете и зеленчуците... там вече темата е много болна. Специалноста ми полевъд растениевъд, и като знам колко време само препарати за третиране на почвата и растенията учих...
цитирай
3. анонимен - Домашното- чисто и безопасно
26.03.2007 09:18
Незнам какво значи малко да се внимава?Доста рових и търсих докато намеря сок за детето със зах. фр.сироп и нат.аромати. Но естест.върви комплект и с много Е-та не безопасни.Наистина не знам какво да предложа на детето, а децата пият сокове в количества.И все пак ме интересува, ако се прекрати оконч. консум. на подсл.изчиства ли се организма от тях или вредното им деист. е необратимо?
цитирай
4. bgtrener - няма необратимии неща
26.03.2007 11:47
Това естествено е мое мнение, аз вярвам ,че един човек спрял алкохола, цигарите и др. вредни навици, включая и Е-тата, с времето всичко се нормализира.
Чел съм за хора отписани , с цероза и други вреди на черния и белия дроб.Хора за които докторите са се изказали колко им остава, които са се взели в ръце и с помоща на "диета" и спорт за няколко години са били на 100% излекувани. Примери има доста, който иска да се разрови, преди 10 тина години един бивш алкохолик и отписан човек , стана шампион по културизъм. Или Пол Брег (мога да го нарека учителя на Лидия Ковачева) да вземем за пример, той на 16години е бил отписан, дали са му още 1-2 години. Същия този човек е починал на 95 (инцидент по време на сърф).
цитирай
5. анонимен - диета?...
26.03.2007 13:09
Прав си!Звучиш успокояващо.Но смятам,че диетата е по необходима при конкр. заболяване.А чов.организъм е една ген. машина, която сама си изгражда защити и си иска необходимото,чрез храната.Четох,че това което ти се прияжда е нужда и липса.Така,че не можем да слагаме всички под един знаменател с диетите.Аз напр. съм 50. кил.ям всичко,колкото си искам и особено сладко,много сладко. Не само,че нямам нужда от диета ами захарта ми пада ако не ям.Колкото до Л.Ков. там явно много ни се разминават мненията.Имам примери разбира се. Също за живот мазн.знам,че е модерно всичко обезмаслено,а едно време са яли и готвели само в мас.Няма диети, няма вегет.а знам за много дълголет.над 90 г.То ест.има и много други фактори,а и да не забравяме съд.на сегашната храна.
цитирай
6. bgtrener - :)
26.03.2007 15:24
Диета казвам на всеки хранителен режим, в културизма има и диета за покачване на тегло. Така че не мисля за гладуване. Що се отнася до л.Ков аз не съм нито неин фен нито работя по нейните системи. Давам просто пример с Пол Брег, за неговите неща трябва да кажа ,ч е съм ги пробвал и доста голяма част от писанията му харесва. А примери много. Само още да добавя, че чувствата понякога са подвеждащи. Личен пример, когато се ползва подсладител ти се дояжда сладко. Но когато ти се яде сладко и ядеш нещо с подсладител, засища ли те нуждата от сладко? :)
цитирай
7. анонимен - Ще се...
27.03.2007 08:53
поправя,тъй като неволно смесих темите.Имах предвит,не гладни диети, а хр.режими за които четох в др.стр.-където посочваш изчисл.за въглех.мазн.и т.н.Считам,че е много индивид.и не съм прев.на на такива норми.В началото на зимата се теглих на спец.кантар с въвеждане на подр.данни и се оказа,че мазнините ми са много до минимума. Вярвай цяла зима се храних стабилно без задръжки,а сладкото ми вобще не съд.подсл.а основно тежки баклави и подобни.сега се тегля,след 3.м.мазн. от18 на 20 и то със сто зора.таз борба я водя с години и не мога да наддам.Явно изгарям всичко, което пък ме тревожи...така,че не виждам какъв хр.режим и какви изчисл.ще ми бъдат в полза.Колкото до подсл.и добавки,тая тема ме вълнува от год.-фенка съм на здр.хранене и се радва,че вкара тъй-подр.данни.Вярвай малцина са тия които имат хабер що е аспартам пък за Е-та та да не говорим.По ме тревожи,че не ги и тревожи даже.Само докато спомена на някой махват с ръка и "то всичко вече било химия..."
цитирай
8. bgtrener - за мазнините...
27.03.2007 14:17
писах ти в темата за мазнините. а за това ,че никой не се тревожи за подсладителите... странно ми е защо хората не се интересуват за здравето си? жалко е. между другото къде е министерството на здравеопазването в цялата тази схема. знам , че за тях това е супер безвредно, но защо повечето страни в европа са ги поставили под наблюдение, а някои дори са забранени. На никой ли не му направи впечатление , че някои продукти след като влязахме в евросъюза станаха забранени... до вчера нямаше проблем ,а от днес не стават!?
цитирай
9. анонимен - За здравеопазването...
27.03.2007 15:50
Хората нехаят,защото не се вижда всичко.Като коне скапаци сме. Я да се даде широка гласност по медиите,но не става.Ще бъдат засегнати много интереси-а инт.клати феса!..За какво здравеопазване говориш?Няма такава любовна песен,няма такъв филм човече.Ти в кой свят живееш?-В коя страна по-точно?Моли се само да не ти се налага,че идея нямаш какво те чака,ако трябва да чакаш на нашето здравеопазв.Вярвай говоря от чист личен опит пресен.Имясто и мастило няма да ми стигнат да ти опиша.Та и аз като тебе изчетох сума литерат.и алтерн.методи и какво ли не.Работата стана-изучаваш се и се спасяваш сам.Само дето пръснах маса средства.
цитирай
10. bgtrener - разбирам те
27.03.2007 16:13
На мои близки хора им се наложи да "ползват" "услугите" на здравеопазването... няма да коментирам.
Единственото работещо нещо в здравеопазването е здравната каса и то до положение да съберат парите на хората... после нещо се случва и те не стигат до дето трябва. А като минеш пред министерството , нали се сещаш кви лъскави колички , служебни сме им купели.
цитирай
11. анонимен - Касата е важна...нас кучета ни яли...
27.03.2007 17:07
Поздрави от Варна.Тук няма минист.,но мога да си ги представя колите,а парите тях ги събират в цялата страна.
цитирай
12. анонимен - Пропуснах ...
28.03.2007 08:33
да ти дам пример за гласноста-и ефекта-пресен,пресен.Щом съобщиха за канц.фъстъци от Уганда ли беше,ела да видиш.?Във Варна маса народ спря да ги консумира.Хората направо се стреснаха и с право.А после какво излезе,че сме ги яли същите от осем години на сам.Ти представяш ли си всичко цветно-за какво става въпрос??От Варн.пристанище не били длъжни да проверяват всичко щом докум.са изрядни???Ние си консум.здраво ,гласност до сега никаква и благодарение на анонимно обаждане /да е жив и здрав човека/извършват провер.Ами тези 8 год.,?То ако е само туй ще го преживеем,познай колко още неща не сме чули?Сети се сега за ефекта от гласноста...
цитирай
13. анонимен - Иде Велик ден...
06.04.2007 09:01
И пак за Е-инд...На всякъде пише безвредна,безоп.боя,а съд.на всички е едно и също:Е102,Е110,Е122,Е123,Е133-Дали е наистина безопасна,като попадне вътре в яйцата???
цитирай
14. анонимен - :):)
20.02.2008 10:33
A kakva e "dietata" za poka4vane na teglo????
цитирай
15. анонимен - ?????
20.02.2008 11:54
mojej6 li da izdade6 edna ot tvoite tayni za poka4vane na teglo ili ne6ty po taka se6ta6 se nalii???????
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!